Jakość jest dla nas najważniejsza. Skrupulatnie przestrzegamy norm, by skutecznie rozwijać firmę, a naszym klientom zapewnić pełną satysfakcję.
"Jakość to suma szczegółów, które pozwalają uzyskać najlepszą wersję produktu."
Doświadczeni technolodzy
Mamy doświadczonych technologów wyposażonych w nowoczesne zaplecze badawczo rozwojowe. Dzięki temu możemy skutecznie śledzić globalne trendy, udoskonalać nasze produkty, a także dostarczać dopasowaną do potrzeb ofertę.
Jakość w każdym procesie
Nowoczesne laboratoria
Posiadamy nowocześnie wyposażone laboratoria do kontroli jakości, w którym spotykają się ludzie pełni pasji. Dzięki ich doświadczeniu oraz najnowszej aparaturze badawczej do rąk klienta trafia zawsze pełnowartościowy i powtarzalny produkt.
Technologia
Tworząc nasze słodkości, korzystamy z najbardziej zaawansowanych technologii. Korzystamy z:
- Zautomatyzowanego parku produkcyjnego.
- Najlepszych i najbardziej innowacyjnych linii produkcyjnych:
- Linia MUFFIN i COOKIES - zaprojektowana i zbudowana z uwzględnieniem pożądanej, amerykańskiej charakterystyki produktów.
- CIASTA DROŻDŻOWE i FRANCUSKIE – zaprojektowana w taki sposób, by odtworzyć charakterystyczne procesy produkcji wyrobów tradycyjnych.
- DO PRODUKTÓW SMAŻONYCH - zakupiona od renomowanego producenta sprzętu, oparta o najbardziej pożądaną technologię produkcji wyrobów smażonych.
- Najnowszych rozwiązań z obszaru robotyki i sterowania urządzeniami.
Certyfikaty
W naszych parkach produkcyjnych korzystamy z wielu innowacyjnych rozwiązań w zakresie technologii, produkcji, magazynowania oraz logistyki produktów.
Posiadamy najważniejsze, międzynarodowe certyfikaty, dzięki którym możemy zagwarantować najwyższą jakość i bezpieczeństwo produkcji.
HACCP jest systemowym postępowaniem mającym na celu zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności poprzez identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń bezpieczeństwa żywności z punktu widzenia jaj jakości zdrowotnej oraz ryzyka wystąpienia tych zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i dystrybucji żywności .Jest to również system mający na celu określenie metod ograniczania tych zagrożeń oraz ustalenie działań naprawczych.
Kodeks Żywnościowy czyli Codex Alimentarus jako najwyższe międzynarodowe gremium i autorytet w dziedzinie żywności definiuje system HACCP jako taki system, który:
- Identyfikuje
- Ocenia
- Kontroluje (opanowuje) zagrożenia istotne dla bezpieczeństwa żywności